SI

Dobrodošli na eBike Tour

Doživite Slovenijo na električnih kolesih!

Izberi svoj izlet

Dnevni najem E-kolesa

Tip kolesa: Haibike Sduro 2.0
Kaj je vključeno: Dnevni najem električnega kolesa, čelada in ključavnica

Cena od:29,00 €

Ste namenjeni na dnevni izlet na Bled? Da ne bo le sprehod okoli jezera in kremšnita to go, smo za vas pripravili noro ponudbo dnevnega najema električnega kolesa za samo 29,00 €. Kolesa boste lahko prevzeli v naši poslovalnici na Bledu, kjer vam bmo dali vse informacije v zvezi z upravljanjem E-kolesa in vam svetovali za dnevni izlet po Bledu in okolici. 

Akcija velja do konca meseca Aprila.

Aktivni oddih na Bledu za 2 osebi

Tip kolesa: Haibike Sduro 2.0
Kaj je vključeno: 2x Dnevni najem električnega kolesa, celodnevno parkiranje, 2x kremšnita

Cena od:49,00 €

Ste za aktivni oddih na Bledu ? Izkoristite odlično ponudbo, ki smo jo pripravili samo za vas. Pri nas boste dobili čisto vse od samega parkiranja vozila, do nepozabnega izleta in originalne kremšnite. Izkoristite to enkratno priložnost že danes.

Akcija velja do konca meseca Aprila.

Spoznajmo Bled

 • Razdalja: 26 km
 • Trajanje: 4 ure
 • Zahtevnost: 2/5
Cena od:85,00 €

Kolesarski izlet nam ponudi povsem drugačen pogled na turistični biser - Bled. Spoznali bomo, da se le streljaj od silnega vrveža skrivajo prostrani travniki in polja ter čudovite vasice z urejenimi hišami. Seveda se bomo povzpeli na grad in pot zaključili na promenadi ob jezeru.

Čebelarska tura

 • Razdalja: 30 km
 • Trajanje: 4-5 h
 • Zahtevnost: 2/5
Cena od:85,00 €

Tematska tura z električnimi kolesi goste z Bleda popelje po okoliških krajih, kjer spoznajo bogato kulturno dediščino čebelarstva in aktualno ponudbo čebelarskih izdelkov in apiturizma.

Po lovskih poteh

 • Razdalja: 33 km
 • Trajanje: 4 ure
 • Zahtevnost: 4/5
Cena od:80,00 €

Iz blejskega turističnega vrveža uidemo po samotnih cestah na planoto Jelovico. V širnih gozdovih bomo poiskali lovsko kočo na Taležu, ki poleg čudovitega razgleda na dolino in Karavanke, ponuja tudi izvrstno kulinariko. Ob zaključku ture bomo spoznali eko lov z edinstvenim lesenim lokom in 3D tarčami.

Planine Triglavskega narodnega parka

 • Razdalja: 31 km
 • Trajanje: 6 ur
 • Zahtevnost: 3/5
Cena od:85,00 €

Pokljuka, visoka kraška planota na vzhodnem robu Triglavskega narodnega parka, leži med 1200 in 1500 metri nad morjem. Njene prostrane smrekove gozdove bomo prekrižarili s kolesi, se naužili svežega zraka in spoznali tradicionalne mlečne izdelke, ki jih na slikovitih planinah pripravljajo pastirji.

Dolina Radovna

 • Razdalja: 37 km
 • Trajanje: 5 ur
 • Zahtevnost: 3/5
Cena od:80,00 €

Dolini ime daje alpska reka Radovna, ujeta med planote Pokljuke in Mežakle. Na vsakem koraku nas preseneča z zgodovinskimi spomeniki in naravnimi posebnostmi, ki so z električnim kolesom bistveno lažje dostopne.

Najem E kolesa

Najem E kolesa

Pri nas lahko najamete tudi Ekolo. Presenečeni boste, koliko lahko raziščete samo v 1 dnevu. Glede na vaše želje, vam bomo svetovali primeren izlet za vas, in vam podali ustrezna navodila za pot.

Ste v dobrih rokah

Ste v dobrih rokah

Pri nas je varnost na prvem mestu. Celovito vam bomo svetovali na področju E kolesarjenja.

O nas

O nas

Predana ekipa profesionalnih vodnikov in ljubiteljev kolesarstva

Smo mlada in sveža ekipa, predana viziji, da vam razvedrimo še tako dolgočasen dan. Z najboljšimi električnimi kolesi in ekipo strokovnjakov vam ponudimo vrhunsko kolesarsko izkušnjo. Naš vozni park trenutno šteje preko 70 koles, ki so vam na voljo. Razpolagamo samo z najboljšimi Haibike kolesi, ki so ta trenutek v samem vrhu električnih koles. Vabljeni ste v našo družbo na Bled.

Načrtovanje izleta

Načrtovanje izleta

Vaš stil!

Uredite svoj izlet po vaši meri glede na vaš stil potovanja in vaše sposobnosti ter želje - vedno vam nudimo pestrost izbire, pa naj gre za adrenalinski team building ali izlete, namenjene starejšim, ter tiste, primerne za otroke.