Dobrodošli na eBike Tour

Doživite Slovenijo na električnih kolesih!

Prikaži izlete

S pomočjo vodenih ogledov na električnih kolesih vam pomagamo ustvariti nepozabne spomine na izlet z vašimi najdražjimi.

V dobrih rokah ste
V dobrih rokah ste

V dobrih rokah ste

Vaša varnost je pri nas na prvem mestu in jemljemo jo zelo resno. Samo tako lahko zares uživate v svobodi avanturističnih eBike izletov.

Poleg varnih izletov pa vam nudimo še veliko drobnih malenkosti, ki bodo popestrile vaš izlet. Dodatna oprema. Pametne čelade. Prigrizki. Fotografiranje. Brezplačni dodatni prevozi. Včasih ravno malenkosti naredijo celoten izlet popolen in nepozaben.

Vi poveste želje, mi jih izpolnimo

Vi poveste želje, mi jih izpolnimo

Se želite zbližati s svojo družino ali prijatelji ob kolesarjenju in zanimivih ogledih? Imate raje kulturno obarvana potovanja ali recimo odbite in adrenalina polne ture v regiji?

Prilagodimo se in vaš izlet ohranimo vaš. Kje začeti? Pobrskajte med trenutnimi izleti in našli boste svojega najljubšega. Niste prepričani? Nudimo tudi izlete po meri, popolnoma prilagojene vam.

Na naših izletih se zabavate po svoje

Na naših izletih se zabavate po svoje

Naš namen je vaša varnost in nepozabna izkušnja, zato vam pomagamo pri načrtovanju vašega najljubšega izleta glede na vaše želje, potrebe in zmožnosti.

Rezervirajte kolesarsko turo vašega življenja
Rezervirajte kolesarsko turo vašega življenja

Rezervirajte kolesarsko turo vašega življenja

Preglejte vse izlete, ki že čakajo na vas, izberite svojega najljubšega in rezervirajte! Za izlet po meri pa izpolnite preprost obrazec, v katerem nam zaupate vaše načrte z izletom ter vaše želje in okus! Kontaktirali vas bomo v najkrajšem času s ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti.

O nas

O nas

Predana ekipa profesionalnih vodnikov in ljubiteljev kolesarstva

Smo mlada in sveža ekipa, predana viziji, da vam razvedrimo še tako dolgočasen dan. Z najboljšimi električnimi kolesi in ekipo strokovnjakov vam ponudimo vrhunsko kolesarsko izkušnjo. Naš vozni park trenutno šteje preko 70 koles, ki so vam na voljo. Razpolagamo samo z najboljšimi Haibike kolesi, ki so ta trenutek v samem vrhu električnih koles. Vabljeni ste v našo družbo na Bled.

Tipi izletov

Tipi izletov

Raznolikost - to smo mi

Ne želimo vas omejiti le na enolične izlete iste vrste. Ne glede na to, kako zahteven izlet želite, kakšno kondicijo imate in kakšna oseba ste, naredili bomo vse, da vam ponudimo izlet po vaši meri.
Preglejte ponudbo in si izberite enega ali več izletov, ki vam najbolj ustrezajo ali pa nas kontaktirajte za izlet po meri.

Načrtovanje izleta

Načrtovanje izleta

Vaš stil!

Uredite svoj izlet po vaši meri glede na vaš stil potovanja in vaše sposobnosti ter želje - vedno vam nudimo pestrost izbire, pa naj gre za adrenalinski team building ali izlete, namenjene starejšim, ter tiste, primerne za otroke.