SI

Dobrodošli na eBike Tour

Doživite Slovenijo na električnih kolesih!

Izberi svoj izlet

Dnevni najem E-kolesa

Tip kolesa: Haibike Sduro 2.0
Kaj je vključeno: Dnevni najem električnega kolesa, čelada in ključavnica

Cena od:45,00 €

Ste namenjeni na dnevni izlet na Bled? Da ne bo le sprehod okoli jezera in kremšnita to go, smo za vas pripravili ponudbo dnevnega najema električnega kolesa za samo 45,00 € za cel dan. Kolesa boste lahko prevzeli v naši poslovalnici na Bledu, kjer vam bmo dali vse informacije v zvezi z upravljanjem E-kolesa in vam svetovali za dnevni izlet po Bledu in okolici. 

 

Spoznajmo Bled

  • Razdalja: 26 km
  • Trajanje: 4 ure
  • Zahtevnost: 2/5
Cena od:135,00 €

Kolesarski izlet nam ponudi povsem drugačen pogled na turistični biser - Bled. Spoznali bomo, da se le streljaj od silnega vrveža skrivajo prostrani travniki in polja ter čudovite vasice z urejenimi hišami. Seveda se bomo povzpeli na grad in pot zaključili na promenadi ob jezeru.

Čebelarska tura

  • Razdalja: 30 km
  • Trajanje: 4-5 h
  • Zahtevnost: 2/5
Cena od:125,00 €

Tematska tura z električnimi kolesi goste z Bleda popelje po okoliških krajih, kjer spoznajo bogato kulturno dediščino čebelarstva in aktualno ponudbo čebelarskih izdelkov in apiturizma.

Dolina Radovna

  • Razdalja: 37 km
  • Trajanje: 5 ur
  • Zahtevnost: 3/5
Cena od:125,00 €

Dolini ime daje alpska reka Radovna, ujeta med planote Pokljuke in Mežakle. Na vsakem koraku nas preseneča z zgodovinskimi spomeniki in naravnimi posebnostmi, ki so z električnim kolesom bistveno lažje dostopne.

Najem E kolesa

Najem E kolesa

Pri nas lahko najamete tudi Ekolo. Presenečeni boste, koliko lahko raziščete samo v 1 dnevu. Glede na vaše želje, vam bomo svetovali primeren izlet za vas, in vam podali ustrezna navodila za pot.

Ste v dobrih rokah

Ste v dobrih rokah

Pri nas je varnost na prvem mestu. Celovito vam bomo svetovali na področju E kolesarjenja.

O nas

O nas

Predana ekipa profesionalnih vodnikov in ljubiteljev kolesarstva

Smo mlada in sveža ekipa, predana viziji, da vam razvedrimo še tako dolgočasen dan. Z najboljšimi električnimi kolesi in ekipo strokovnjakov vam ponudimo vrhunsko kolesarsko izkušnjo. Naš vozni park trenutno šteje preko 70 koles, ki so vam na voljo. Razpolagamo samo z najboljšimi Haibike kolesi, ki so ta trenutek v samem vrhu električnih koles. Vabljeni ste v našo družbo na Bled.

Načrtovanje izleta

Načrtovanje izleta

Vaš stil!

Uredite svoj izlet po vaši meri glede na vaš stil potovanja in vaše sposobnosti ter želje - vedno vam nudimo pestrost izbire, pa naj gre za adrenalinski team building ali izlete, namenjene starejšim, ter tiste, primerne za otroke.