SI

Sedež družbe:

Naslov

Kolodvorska cesta 64
4260 Bled

Epošta

info@ebiketour.si

Telefon

+386 40 234 950

QA

Ker vas ne želimo pustiti čakati na odgovor, in ker vemo, da že komaj čakate na nov izlet, vam spodaj ponujamo naše odgovore na vaša najpogostejša vprašanja:

Preprosto, izpolnite obrazec & izberite željeni izlet, ali na strani z izletom kliknite REZERVIRAJ. Izbrali boste datum, privat opcijo po želji, nato pa nadaljevali s plačilom izleta. Ko je rezervacija potrjena, boste dobili informacijo o potrditvi na vaš email.

Neomejene. Kliknite TU za vse informacije o izletih po meri, vsakega izmed naših obstoječih izletov (TU) pa lahko izberete kot privat turo. V obrazcu navedite, da želite privatni izlet ali izlet po meri, oz. po želji tudi oboje, in v najkrajšem času vam bomo kontaktirali s ponudbo.

TU si lahko pogledate naše obstoječe stile izletov, primerne za različne okuse in želje! Če ne najdete stila, ki bi vam najbolj ustrezal, si lahko omislite popolnoma svojega - informacije o izletih po meri najdete TU.

Ko rezervirate izlet, lahko TU preverite, kaj vse boste potrebovali oz. kaj vam še svetujemo, da vzamete s seboj.

Seveda, naše goste vedno vnaprej informiramo o vsem potrebnem pred posameznim izletom, da se na svojem kolesu počutite kar najbolj varno in udobno.

Tudi to je del naše ponudbe - TU si lahko pogledate vse opcije za najem električnega kolesa.

V primeru, da na začrtani poti omagate zaradi utrujenosti ali poškodbe, vas v primeru utrujenosti pride iskati naše osebje in vas odpelje v nastanitvene kapacitete oz na lokacijo po vaši želji, tako vas kot vaše kolo, v primeru poškodbe, le-to na licu mesta oskrbi naš kolesarski vodnik (obliž, povoj, razkužilo,...) po presoji in dogovoru s stranko pa ali naroči našemu osebju, da vas pride iskati na lokacijo, kjer se nahajate ali pa ob težji poškodbi, vodnik pokliče reševalno službo in uredi vse potrebno, za varno čakanje na transport oz zdravstveno oskrbo.

Maksimalnega števila udeležencev ni - če se udeleži več gostov kot je bilo predvideno za določen datum, se bo na pot odpravilo več vodnikov - vsak s svojo ekipo.

Vse o možnostih odpovedi si lahko preberete TU.

Vse o možnostih odpovedi si lahko preberete TU.

S plačilom za izbrani izlet. Načini plačila so kreditna kartica, Paypal.... Naša spletna stran je varovana pod SSL certifikatom, kar pomeni, da so vaši podatki varni in zanesljivi.

Opise in čas trajanja kolesarkse ture najdete TU, v primeru, da gre za personalizirano turo, pa vam čas trajanja in ostale profile, podatke pošljemo naknadno, po dogovoru z vami in vašimi željami.

Pred pričetkom ture se zberemo na Pristavi (cesta svobode 22) pred našo poslovalnico ali vas (večje skupine, nastanjene v istem hotelu/apartmaju) pridemo iskati kar pred hotel/apartma, a pred vsakim prvim začetkom kolesarske ture, moramo opraviti kratko testno/predstavitveno vožnjo z e-kolesom na našem testnem poligonu, da se prepričamo o vaši sposobnosti varnega vodenja kolesa.

Predplačilo 20% vrednosti aranžmaja, ostalo na lokaciji na licu mesta z gotovino ali plačilno kartico.

Turo z E-kolesi se lahko opravlja le z e-kolesi in turo z navadnimi kolesi, se lahko opravi le z navadnim kolesom.

Ne, ni se potrebno strogo držati začrtane ture, lahko jo tudi spremenimo, a se moramo to dogovoriti pred začetkom ture in se morajo strinjati vsi udeleženci, vmes ture, se lahko zgodijo manjša odstopanja (vpliv narave, prometa,...)