SI
Vrhunska električna kolesa

Vrhunska električna kolesa

NDURO modeli blagovne znamke Haibike so oblikovani, da vas popeljejo na vaše najljubše razgledne točke hitreje in enostavneje kot kadarkoli prej!

Medtem ko pogon v ostalih električnih kolesih težko preseže 15km/h na strmecu, vas Haibike-ov HPR 120S pogon mirno drži na 25 km/h v novem XTREME načinu! Vožnja v hrib še nikoli ni bila tako zabavna!

Haibike ePerformance sistem je oblikovan s ciljem, da doseže višjo raven integracije baterije, saj ima razvit popolnoma nov podstavek, ki prihrani na prostoru, vam pa omogoča svobodno premikanje v luksuznem stilu!

Luksuzne ture

Luksuzne ture

Vsak delček naših izletov je edinstven v svojem namenu: da se lahko popolnoma potopite v brezksrbnost in izkusite svobodo potovanja.

Na vsakem izletu vam nudimo nadpovprečno storitev, ekskluziven dostop do edinstvenih dogodivščin ter vrhunsko opremo.

Izbirate lahko tudi med izleti po meri, ki so popolnoma prilagojeni vašim potrebam in željam, ter privat turami, kjer imate naše obstoječe izlete samo zase in svoje najdražje! Naši vodniki so tu, da se počutite varno, udobno in sproščeno. Na turah z vami delimo vrhunske kulinarične dobrote, zanimive kulturne znamenitosti ter nadstandardno nastanitev.

Živeti trajnostno

Živeti trajnostno

Električna kolesa so bolj ekonomična kot avtomobili ali motorji na gorivo, vsekakor pa cenejša opcija kot električni avtomobili. Pozabite na CO2 emisije enkrat za vselej!

Ne glede na fizično pripravljenost posameznika, razgibanost terena ali prevožene kilometre - električno kolo je vsekakor udobnejša izbira za voznika. Omogoča vam, da prekolesarite večje razdalje in se lažje vzpenjate brez večjega napora. Kolo ne poganja namesto vas, še vedno pa vam nudi ravno pravšnji pomožni zagon, da lahko brez težav prekolesarite vzpone.

V eBike Tour povezujemo vašo potrebo po učinkovitem prevozu z okolju prijaznim in trajnostnim razvojem. Kolesarjenje je za okolje ena od najčistejših oblik prevoza in eden najbolj energetsko učinkovitih načinov prevažanja v primerjavi z ostalimi oblikami prevoza (avtomobili, avtobusi ali vlaki).

Zanesljiv partner

Zanesljiv partner

Tu smo, da vam omogočimo varno zavetje v občutku letenja na tleh. Karšnakoli je vaša želja glede izletov - potrudili se bomo po najboljših močeh, da vam jo uresničimo in vam zagotovimo nepozabno turo. Cilj naše ekipe je, da potešimo še najzahtevnejše želje in vam zagotovimo vsak trenutek čaroben.

Naši vodniki niso samo kolesarji in tudi ne samo turistični vodiči. So vaši osebni pomočniki na poti, ki jim lahko zaupate in z njimi zgradite pristne odnose.

Naši gosti ocenjujejo naše ture zelo visoko in se vedno znova vračajo k nam z novimi idejami za izlete po meri, na kar smo zelo ponosni in vedno veseli.